Nurshafika Suhaimi

Aidilfitri adalah hari istimewa umat Islam yang membawa banyak kenangan indah dan kegembiraan untuk dikongsikan bersama keluarga.

Inilah waktunya untuk kita meraikan kemenangan dengan semangat ukhuwah tanpa mengira usia, latar belakang, pangkat dan darjat.

Sempena Syawal tahun ini, Watsons membawa kembali pelbagai kenangan dan ingatan, suka duka silih berganti menerusi filem raya kreatif Dimensi Raya Paling Unik.

Selain mengembalikan nostalgia dan keindahan Aidilfitri, filem pendek raya Watsons kali ini mempunyai mesej tersendiri yang membawa makna erti kesyukuran.

Dimensi Raya Paling Unik ini mengisahkan Ayda (Ayda Jebat) yang mula bosan dengan rutin yang sama setiap kali pulang ke kampung halaman.

Namun, ianya berbeza selepas melakukan perjalanan ke dimensi lain, hingga akhirnya dia menyesal.

Dimensi apa yang Ayda lalui sehingga terpaksa menjadi kucing comel? Apa yang  terjadi kepada Ayda ketika di dimensi berbeza?

Saksikan pengakhiran filem raya Dimensi Raya Paling Unik di sini sambil menggamit kenangan raya anda.

Menampilkan duta Watsons Ayda Jebat dan barisan selebriti terkenal seperti Catriona Ross, Nazrudin Rahman, Angeline Tan, Sabri Yunus, Ropie Cecupak, Coex, dan Nadhir Nasar, Dimensi Raya Paling Unik pasti membuat anda terhibur. 

Bukan itu saja, Watsons turut tidak ketinggalan menghasilkan filem pendek raya lain bagi menceriakan lagi Aidilfitri tahun ini.  

Tradisi tailor swip

https://youtu.be/cVzg32o6EBs?si=6K7bgJ0ip2cWEojL(Video) 

Keluarga raya pak man 

https://youtu.be/_dcYyncsHMI?si=tGRpHiNZKaa3Ga9b

Adik Jejaka Idaman COEX

https://youtu.be/R5IlNxw_rdk?si=LzgEpB0Je-WEr9PL

Atuk Sembang Kencang Lagi

https://youtu.be/9gUSA8jzG_Y?si=KqdV28QdJHlKpyFc

Tawaran hebat diskaun sehingga 60 peratus sempena raya

Image

Bagi menambahkan kemeriahan raya anda, Watsons melancarkan lebih banyak promosi, termasuk diskaun 60 peratus untuk item kedua melalui promosi gift with purchase (GPWP) Watsons.

Tawaran ini sah untuk semua produk PWP di Watsons dan jangan risau, promosi ini juga terbuka untuk semua pelanggan di kedai fizikal atau dalam talian Watsons.

 Eksklusif kepada ahli Watsons, Menangi Tesla Y

Image

Ahli Watsons turut berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM5.8 juta dengan hadiah utama berupa sebuah kereta Tesla Model-Y sempena musim perayaan ini.

Selain itu, anda juga berpeluang memenangi tiga biji motosikal Vespa, 100 X baucar Watsons bernilai RM50 dan banyak lagi dengan hanya membuat pembayaran (minimum Rm80) menggunakan Visa.

Berikut langkah mudah untuk peluang merebut hadiah lumayan ini:

Langkah 1: Daftar kad ahli anda (daftar dengan nombor telefon bimbit dan alamat e-mel yang sah atau ahli boleh membuat pendaftaran kad ahli di https://www.watsons.com.my/register/main atau aplikasi mudah alih Watsons MY.

Langkah 2: Buat pembelian bernilai RM 80 keatas dengan menggunakan kad visa di mana-mana kedai Watsons di seluruh negara atau dalam talian dalam satu resit untuk menerima satu penyertaan.

Langkah 3: Hantar penyertaan di sini

Menangi 5.8 juta, ketahui lebih lanjut di sini.

Tawaran hadiah menarik melalui GWP

Image
ImageImage

Menariknya, anda juga berpeluang menerima hadiah berikut jika anda berbelanja di kedai fizikal Watsons dan dalam talian.*

  1. Tote Bag (terhad kepada 50,000 unit) : RM 180 dan ke atas
  2. Mini Fika Ceramic (terhad kepada 30,000 unit): RM250 dan ke atas
  3. NeoFlam Fika (terhad kepada 3,000 ): RM400 dan ke atas

Lebih penjimatan dengan baucar ekslusif untuk produk kesihatan, kecantikan

Image

Tidak cukup dengan itu, nikmati penjimatan sehingga RM190 untuk pembelian produk kesihatan dan kecantikan di Watsons.

Pelanggan boleh menebus baucar menggunakan kod bar atau kod promosi secara dalam talian atau boleh juga ditebus di kedai fizikal.

Gunakan Baucar Kesihatan & Kecantikkan di sini sekarang.

Membeli sambil menderma

Image

Tambah sentuhan Whimsy untuk perayaan Raya anda dengan mainan mewah kucing comel UNIK Watsons.

Anda boleh dapatkan secara eksklusif di 𝐌𝐚𝐥𝐚𝐲𝐬𝐢𝐚'𝐬 𝐍𝐨.𝟏 𝐎+𝐎 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡 & 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐑𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥𝐞𝐫, #WatSonsMalaysia di kedai-kedai Watsons seluruh Malaysia atau dalam talian.

Menariknya, sebanyak 20 peratus diskaun akan diberikan dengan setiap pembelian jenama yang terpilih dan sebahagian daripada hasil pembelian mainan mewah Unik Cat akan didermakan kepada rumah kebajikan Pertubuhan Kebajikan Pusat Jagaan Sri Mesra.

Image

Tawaran tidak berakhir sampai di sini, Watsons meneruskan kemeriahan Raya dengan lebih lebih tawaran menarik.

Untuk semua pembeli di luar sana, nantikan pengalaman membeli-belah yang menakjubkan pada 28 Mac 2024 dengan tawaran kilat sehingga 70 peratus + Baucar 1-Hari* juga.

Untuk pembeli secara dalam talian, penghantaran percuma akan diberikan dengan perbelanjaan minimum RM100 juga*

Beli sekarang di : https://bit.ly/3vfQzoP

Untuk maklumat lanjut, ikuti Watsons Malaysia di Facebook, Instagram atau lawati laman web mereka

*Sementara stok masih ada

**Tertakluk pada terma dan syaratArtikel ini disiarkan pada : Jumaat, 22 Mac 2024 @ 5:45 PM