Selasa, 3 Ogos 2021.

INDUSTRI sukan elektronik berkembang pesat sejak beberapa tahun lalu dengan menyaksikan banyak penganjuran pertandingan di semua peringkat.

Selasa, 3 Ogos 2021.

KEUPAYAAN kamera, video dan penggunaan yang sangat baik untuk peranti pintar kelas pertengahan serta direka untuk semua keadaan rakaman gambar.

Ahad, 1 Ogos 2021.

Kuala Lumpur: Sudah menjadi trend pengguna hari ini memilih setiap perkakas kelengkapan mereka atau ‘peripherals’ daripada jenama yang sama termasuk keupayaan...

Ahad, 1 Ogos 2021.

Kuala Lumpur: Penggunaan tablet pada hari ini bukan saja sebagai salah satu aksesori sebaliknya sudah menjadi kemestian memandangkan fungsi mudah alih serta mudah...

Ahad, 1 Ogos 2021.

Kuala Lumpur: Pembangun siri permainan terkemuka, Assassin’s Creed (AC) mengumumkan sekuel Valhalla menerima kandungan baharu yang akan dilancarkan pada 12 Ogos ini...

Ahad, 1 Ogos 2021.

Kuala Lumpur: Jenama kelas permainan terkemuka, MSI menambah portfolio produk mereka dengan pengenalan kepada kerusi permainan daripada siri MAG CH130X.

Rabu, 28 Julai 2021.

KEMAJUAN teknologi membolehkan setiap individu memanfaatkan penggunaan peranti lebih maju dan cekap bagi memenuhi keperluan seharian.

Selasa, 27 Julai 2021.

SEPANJANG tempoh pandemik Covid-19 ini sememangnya memberi kesan langsung kepada adaptasi digitalisasi untuk semua peringkat.

Selasa, 27 Julai 2021.

SETIAP pengguna desktop kelas permainan atau prestasi pada hari ini mempunyai beberapa pilihan bagi sistem penyejukan cip pemproses mereka.

Isnin, 26 Julai 2021.

TIDAK semua skrin kelas permainan di pasaran yang menawarkan pelbagai ciri khusus untuk memaksimumkan pengalaman ketika permainan.

Isnin, 26 Julai 2021.

PENGELUAR cip pemproses grafik terkemuka, Nvidia GeForce dikatakan sedang giat membangunkan siri kad grafik mereka yang baharu dengan kod nama ‘Lovelace’.

Rabu, 21 Julai 2021.

Putrajaya: Kumpulan Kerja Industri (IWG) akan ditubuhkan bagi memuktamadkan butiran lanjut pelaksanaan Kemudahalihan Nombor Talian Tetap (FNP) di Malaysia, kata...

Selasa, 20 Julai 2021.

GELANG pintar, komputer riba serta fon telinga kini antara keperluan dalam menempuh hari yang sibuk.

Selasa, 20 Julai 2021.

TEMPOH Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) ini sememangnya mencabar terutama buat ibu bapa bekerjaya dalam membahagikan masa untuk untuk bersama anak-anak...

Selasa, 20 Julai 2021.

TETAPKAN menerusi telefon pintar, biarkan ‘dia’ bekerja, hasilnya lebih mengagumkan daripada melakukan sendiri.

Ahad, 18 Julai 2021.

JENAMA perkakas permainan terkemuka, MSI memperkenalkan sistem penyejuk semua dalam satu atau ‘AIO’ daripada siri MSI MAG CoreLiquid K240 khusus untuk pengguna yang...

Ahad, 18 Julai 2021.

Pengeluar laptop tersuai, Illegear memberi nafas baru kepada barisan laptop mereka yang kini dikuasakan dengan pemproses Intel Core Generasi Ke-11.

Sabtu, 17 Julai 2021.

Kuala Lumpur: Syarikat telekomunikasi China, Xiaomi mengatasi Apple sebagai pengeluar telefon pintar kedua terbesar di dunia pada suku kedua 2021.

Jumaat, 16 Julai 2021.

Sudah menjadi ‘trend’ pengguna atau pencinta desktop hari ini melakukan penyeragaman lampu untuk set kesayangan mereka.

Khamis, 15 Julai 2021.

SETIAP siri peranti pintar HUAWEI yang dilancarkan mempunyai kelompok peminat tersendiri bagi memenuhi keperluan dan citarasa pengguna.