Nurshafika Suhaimi

SEMPENA Aidilfitri tahun ini, GoPayz melancarkan kempen 'Raya Ada Baek dengan GoPayz' yang menawarkan pelbagai ganjaran dalam bentuk e-Duit Raya sehingga RM250,000.

Pengguna hanya perlu mendaftar dan berbelanja menerusi aplikasi GoPayz, di kedai-kedai atau platform e-dagang sepanjang musim perayaan dan berpeluang nikmati ganjaran ditawarkan. 

Antara ganjaran yang ditawarkan percuma e-Duit Raya RM5 dengan hanya mendaftar kod kempen "GOPAYZRAYA". 

Jika anda pengguna U Mobile, anda boleh dapat tambahan e-Duit Raya RM5 , jadi total berjumlah RM10.

Bukan itu sahaja, pengguna juga boleh nikmati ganjaran sehingga RM50 e-Duit Raya.

Anda hanya perlu berbelanja minimum RM30 untuk perkhidmatan dalam aplikasi (seperti bayar zakat, beli insurans, top up kredit telefon & game, bayar bil api & air dan banyak lagi) atau RM100 di kedai-kedai atau platform e-dagang dengan menggunakan kad GoPayz serta nikmati RM5 e-Duit Raya segera.

Tidak cukup dengan itu, GoPayz juga akan memberikan e-Duit raya sehingga RM1,000 kepada lima pembelanja tertinggi menggunakan Kad Prabayar Visa GoPayz di kedai-kedai terpilih.

Jangan lupa juga untuk gunakan kod promo "GOPAYZRAYA" apabila memohon Kad Prabayar Visa GoPayz secara percuma.

Belanja dan dapatkan ganjaran apabila membeli-belah

Untuk menikmati e-Duit Raya sehingga RM1,000, pengguna hanya perlu berbelanja di kedai-kedai terpilih dengan menggunakan kad GoPayz tanpa perbelanjaan minimum.

Antara kedai terpilih termasuk TGI Friday's, Pop Meals, Snitch By Thieves, Little Penang Kafe, The Tarik place, D Laksa, Torri Teppanyaki, Hush Puppies, Obermain dan Berkat Madinah.

10 pembelanja mingguan tertinggi akan memenangi RM50 e-Duit Raya setiap satu dan lima pembelanja tertinggi sepanjang tempoh kempen akan memenangi sebahagian RM2,000 e-Duit Raya. 

Jom tonton video untuk ketahui lebih ganjaran di musim perayaan ini.

Satu dompet untuk semua keperluan kewangan anda

Selain berpeluang mendapat ganjaran hebat di musim perayaan ini, pengguna juga boleh menikmati kemudahan hanya dalam satu aplikasi.

Dengan GoPayz anda bukan sahaja boleh berbelanja dalam talian atau di kedai runcit, bahkan dapat membuat pembayaran dalam satu aplikasi seperti bayar bil, beli insurans, tukar mata wang asing, kirim wang (hantar wang ke luar negara) dan banyak lagi.

Kempen ini akan berlangsung sehingga 3 Mei 2023 dan terbuka kepada pelanggan GoPayz yang baru dan sedia ada yang mempunyai akaun yang aktif.

Ingin nikmati semua tawaran hebat ini, muat turun GoPayz di sini atau ikuti laman media rasmi Facebook dan Instagram untuk mengetahui tawaran terkini. 

Untuk maklumat lanjut sila layari https://www.gopayz.com.my/bm/promotions/raya-ada-baek

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 12 April 2023 @ 11:49 AM