SEBAHAGIAN anggota barisan hadapan yang menerima sumbangan air penyejuk badan daripada Kumpulan Wen Ken.
SEBAHAGIAN anggota barisan hadapan yang menerima sumbangan air penyejuk badan daripada Kumpulan Wen Ken.

KUMPULAN Wen Ken pemilik jenama Cap Kaki Tiga menyerahkan sumbangan sebanyak 50 karton air penyejuk badan kepada Hospital Sungai Buloh dan Pejabat Polis Daerah Petaling Jaya bagi membantu memberi kelegaan panas badan kepada semua anggota barisan hadapan yang bertugas.

Kumpulan Wen Ken dalam satu kenyataan berkata, keprihatinan itu selaras falsafah korporat Bersyukur, Kebolehpercayaan dan Kesefahaman dan usaha tanggungjawab sosial korporat kepada masyarakat.

"Kami juga berharap syarikat lain juga turut serta untuk menjaga anggota barisan hadapan bersama,kerana tanpa dedikasi dan pengorbanan mereka, wabak Covid-19 di negara ini akan menjadi lebih serius

"Sumbangan mereka wajar dihargai dan disanjungi. Kami mengucapkan terima kasih kepada semua anggota kerana menjaga Malaysia dan terus berjuang untuk kebaikan masyarakat," katanya.

Katanya, dengan sumbangan yang diberikan, Kumpulan berharap produk air penyejuk badan itu dapat melegakan panas badan dan semua anggota barisan hadapan kekal sihat sepanjang menghadapi pandemik Covid-19.

Artikel ini disiarkan pada : Isnin, 4 January 2021 @ 7:51 AM