BERTUNGKUS lumus menyediakan hidangan terbaik.
BERTUNGKUS lumus menyediakan hidangan terbaik.
PESERTA bekerjasama dalam menyediakan hidangan untuk dipersembahkan kepada juri.
PESERTA bekerjasama dalam menyediakan hidangan untuk dipersembahkan kepada juri.
KESEMUA peserta MSU Young Cheff Challenge bergambar kenangan.
KESEMUA peserta MSU Young Cheff Challenge bergambar kenangan.
Oleh Ruhaiza Rusmin

Management & Science University (MSU) melalui Jabatan International and Collegiate menganjurkan pertandingan masakan, MSU Young Chef Challenge 2015, di kampus induknya di Shah Alam, Selangor, baru-baru ini.

Bertemakan ‘Festive Food Edition’, edisi ketiga MSU Young Chef Challenge mempertandingkan dua kategori iaitu peringkat sekolah menengah dan peringkat Kolej PTPL.

Bagi peringkat sekolah menengah, 400 pelajar dari 25 sekolah mengambil bahagian manakala Kolej PTPL pula 60 pelajar daripada lima cawangan PTPL.

Artikel ini disiarkan pada : Isnin, 17 Ogos 2015 @ 11:33 AM