Suliati Asri

Ramadan adalah bulan yang dinanti ketibaannya oleh seluruh umat Islam kerana ketika ini masa terbaik untuk mempertingkatkan ibadah.

Di samping berusaha mempertingkatkan ibadah dalam mendekatkan diri dengan yang Maha Esa, bulan mulia ini juga boleh memupuk keinginan berpuasa di kalangan Si Kecil walaupun hanya untuk separuh hari jika tak terdaya.

Mampukah Sayangku? Kau Kebanggaanku Selalu

Sebagai ibu yang sentiasa memasang impian untuk membesarkan anak yang soleh, kami memahami yang ibu-ibu tidak dapat lari dari kebimbangan sama ada mampu memastikan persediaan yang mencukupi untuknya.

Apatah lagi dalam berlatih untuk berpuasa seawal usia enam tahun. Antara persoalan yang bermain di minda ibu-ibu adalah “Cukupkah nutrisi yang dibekal untuk Si Kecil?”, “Laratkah anakku berpuasa?” dan “Adakah puasa akan menjejaskan tumbesaran anak mereka?”

Nutrisi Lengkap untuk Tumbesaran, Bukan Sekadar di Bulan Ramadan.

Menyedari kebimbangan di kalangan ibu yang sentiasa menginginkan yang terbaik, kami di PediaSure® sentiasa mempertingkatkan usaha untuk menghasilkan rangkaian produk yang memenuhi keperluan anda dan Si Kecil.

PediaSure® diformulasi secara saintifik untuk meningkatkan ketinggian, berat badan dan sistem pertahanan Si Kecil. Sebab itulah 90 peratus ibu melihat peningkatan dalam tumbesaran anak-anak mereka.

PEDIASURE® diformulasi secara saintifik untuk meningkatkan ketinggian, berat badan dan sistem pertahanan Si Kecil.
PEDIASURE® diformulasi secara saintifik untuk meningkatkan ketinggian, berat badan dan sistem pertahanan Si Kecil.

Ceriakan Usahanya, Bekalkannya Nutrisi Hanya dengan 2 Gelas sahaja.

Kini ibu-ibu tidak perlu bimbang dengan kemampuan Si Kecil untuk berpuasa. Ibu-ibu hanya perlu menyediakan juadah bersama 2 gelas PediaSure® untuk Si kecil berbuka dan bersahur bagi memberikan nutrisi lengkap untuk tumbesarannya.

Mungkin hari ini dia hanya mampu menjalani separuh hari berpuasa namun pencapaian itu pastinya cukup membanggakan.

2 GELAS PediaSure® untuk Si kecil berbuka dan bersahur beri nutrisi lengkap untuk tumbesarannya.
2 GELAS PediaSure® untuk Si kecil berbuka dan bersahur beri nutrisi lengkap untuk tumbesarannya.

Berbagai Lagi Menanti Agar Ramadan Lebih Bererti.

Bagi memberi penghargaan disamping menjadikan Ramadan ini lebih bererti, PediaSure® mengadakan Peraduan Putar & Menang PediaSure®.

Caranya mudah, dengan pembelian PediaSure® berjumlah RM150, anda berpeluang memenangi 160 unit peralatan dan perkakas dapur berjenama dari 19 Mei hingga 10 Jun ini. Untuk maklumat lanjut, layari pediasure.com.my

Pelihara Puasanya, Yakini Tumbesarannya

Artikel ini disiarkan pada : Ahad, 20 Mei 2018 @ 1:20 AM