Konsert D'Masiv Road To The World.
Konsert D'Masiv Road To The World.
Oleh Zaara Talita


Kuala Lumpur : Atas komitmen kerja, Nabila Huda yang juga penganjur Konsert D'Masiv Road To The World di Zepp Kuala Lumpur menangis apabila tidak dapat menonton konsert itu walaupun dia adalah penganjur.

Nabila selaku penganjur dan wakil Neptunes Present sudah lama teruja untuk bersama-sama 'galau' di konsert berkenaan.

"Saya sangat sedih tidak dapat menonton konsert D'Masiv, apatah lagi saya selaku penganjur konsert itu. Saya menangis sambil lihat menerusi 'video call'.

"Saya masih berada di luar negara atas komitmen kerja. Tak mengapa, saya akan pastikan bulan depan akan ke Singapura untuk menyaksikan persembahan mereka," katanya.

Sementara itu, Nabila turur menzahirkan penghargaan buat Giring dan Pusakata walaupun tidak dapat membuat persembahan atas sebab yang tidak dapat dielakkan.

"Saya turut berterima kasih kepada Pusakata dan Giring untuk semuanya. Biarpun tidak dapat membuat persembahan, namun terima kasih sentiasa menyokong kami.

"Mungkin rezeki kali ini tiada untuk kalian membuat persembahan di pentas. Insya-Allah ada rezeki pada waktu akan datang," katanya.

Giring dan Pusakata yang dijadualkan membuat persembahan sempena meraikan sambutan ulang tahun ke-20 kumpulan itu bersama peminat di Malaysia tidak kesampaian.

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 7 Jun 2023 @ 11:32 AM