Ezad Lazim bakal bersanding sekali lagi bersama, Zeana Ramli.
Ezad Lazim bakal bersanding sekali lagi bersama, Zeana Ramli.
Syafil Syazwan Jefri


PENYANYI, Ezad Lazim bakal bersanding sekali lagi bersama isterinya, Zeana Ramli pada 29 Mac ini bersempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ketujuh.

Di majlis sama, Ezad yang juga vokalis kumpulan Exists akan melancarkan dewan perkahwinan yang diuruskannya dikenali Cinta White Ballroom by Ezad Lazim.

"Sebenarnya, ini adalah majlis persandingan semula kami selepas tujuh tahun usia perkahwinan. Dulu, banyak benda yang kami tak berpeluang nak buat, jadi dalam majlis kali ini, akan direalisasikan.

"Pada masa sama, saya akan lancarkan dewan Cinta White Ballroom by Ezad Lazim yang juga menjadi lokasi majlis persandingan semula kami," katanya kepada Harian Metro.

Ezad juga akan berkongsi pengalaman di majlis perkahwinannya bersama Zeana yang diatur oleh keluarga pada tujuh tahun lalu dan berlangsung di Kedah.

"Perkahwinan kami adalah jodoh yang diatur oleh keluarga. Jadi, majlisnya tidaklah terlalu meriah dan isteri saya tak berpeluang nak memakai gaun pengantin memandangkan majlis perkahwinan kami ketika itu 'ala kampung'.

"Jadi, kali ini isteri saya akan memakai gaun pengantin seperti diimpikan dan kami nak kongsi hari bahagia itu bersama keluarga dan rakan media yang mungkin tak berkesempatan hadir sekitar tujuh tahun lalu," katanya.

Artikel ini disiarkan pada : Ahad, 8 Mac 2020 @ 7:27 PM