Ayda Jebat terima komen positif. FOTO ZUNNUR AL SHAFIQ/SCM
Ayda Jebat terima komen positif. FOTO ZUNNUR AL SHAFIQ/SCM
Najiy Jefri


PENYANYI dan pelakon popular, Ayda Jebat teruja apabila video duetnya dengan peserta program realiti I Can See Your Voice trending di laman YouTube.

Ayda berkata, dia terkejut apabila lagu Pinjamkan Hatiku hasil duet bersama peserta digelar Abang Ais Krim turut menerima komen positif di laman sosial Twitter.

“Sejak program bersiaran di saluran ntv7, Ahad lalu, lagu duet kami menjadi topik hangat di Twitter dan Youtube walaupun lagu asal duet saya bersama Adi Priyo sudah hampir setahun dilancarkan.

“Saya terharu apabila ramai memberi komen positif mengenai lagu balada yang saya sampaikan itu.

“Malah, ada yang tidak tahu saya pernah membawakan lagu berentak balada. Namun begitu, saya sangat berterima kasih diatas segala pujian dan komen positif diberikan,” katanya.

Menurut Ayda, melihat komen positif mengenai lagu balada dibawakan dia akan mempertimbangkan untuk membawakan lagu seperti itu pada masa mendatang.

“Insya-Allah melihatkan reaksi positif ini saya akan berbincang dengan pihak pengurusan untuk mengetengahkan genre balada untuk lagu seterusnya.

“Saya akan berusaha memperbaiki mutu nyanyian selepas ini. Terima kasih di atas sokongan yang tidak putus-putus,”katanya.

Terdahulu nama Ayda kembali panas selepas video duetnya bersama Abang Ais Krim tular di laman sosial.

Menerusi akaun Twitter milik @theazribazfar, tweet yang memaparkan video duet itu menerima retweet sebanyak hampir 16,000 serta disukai oleh hampir 12,000 pengguna.

Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 14 Ogos 2018 @ 2:12 PM