TELEFON pintar Samsung S7 Edge.
TELEFON pintar Samsung S7 Edge.
myMetro

Kuala Lumpur: Samsung Malaysia Electronics mengadakan siri jelajah memperkenalkan Samsung Galaxy S7 Edge kepada peminat telefon pintar terbaru di seluruh negara.

Dengan sambutan diterima menerusi Samsung Galaxy S7 Edge yang terjual lebih 3,000 unit dalam beberapa jam, Samsung menganjurkan pameran bergerak meraikan ketibaan telefon pintar itu di Malaysia.

Bermula 18 Mac dari jam 10 pagi hingga 10 malam, Samsung menjemput peminat mengalami kelebihan Samsung Galaxy S7 Edge terus ke tangan.

Selain mendapatkan tawaran eksklusif menjadi pemilik pertama bagi peranti menakjubkan ini, pameran bergerak Galaxy S7 berlangsung di beberapa lokasi iaitu Centre Court, Suria KLCC Shopping Mall (18-22 Mac Kuala Lumpur), Pintu Masuk G Floor Utama, KSL City, Johor Bahru, (18-21 Mac), Pusat Atrium, Queensbay Mall, Bayan Lepas, Pulau Pinang (18-20 Mac) dan pada 18-20 Mac di C Atrium, Kelincahan Megamall, Kuching, Sarawak.

Sempena ketibaannya di Malaysia, Samsung menawarkan pengunjung Samsung Gear VR percuma dan tawaran lain serta diskaun pembelian untuk Samsung Galaxy S7 Edge. Untuk maklumat lanjut boleh melayari www.samsung.com/my.

Artikel ini disiarkan pada : Jumaat, 11 Mac 2016 @ 6:58 AM