FAHMI ketika ditemui pemberita pada program Run Hack: Scam Alert 2023 di Stadium Nasional Bukit Jalil hari ini. FOTO Bernama
FAHMI ketika ditemui pemberita pada program Run Hack: Scam Alert 2023 di Stadium Nasional Bukit Jalil hari ini. FOTO Bernama
BERNAMA

Kuala Lumpur: Kerajaan Perpaduan tidak khuatir dengan kemenangan Menteri Besar Terengganu Datuk Seri Dr Ahmad Samsuri Mokhtar yang juga calon Pas pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Kemaman semalam, kata Menteri Komunikasi Dan Digital Fahmi Fadzil.

Beliau yang juga merupakan jurucakap Kerajaan Perpaduan berkata, pihak kerajaan akan berusaha dengan lebih gigih untuk memastikan khidmat kepada rakyat, termasuk di Kemaman tidak akan diabaikan.

"... tetapi penting signalnya di sini nampaknya seperti Pas sangat yakin, dan ada calon Perdana Menteri," katanya ketika ditemui pemberita pada program Run Hack: Scam Alert 2023 di Stadium Nasional Bukit Jalil di sini hari ini.

Semalam, Pas mengekalkan status quo di Kemaman selepas calonnya Ahmad Samsuri memenangi PRK Parlimen itu dengan majoriti 37,220 selepas memperoleh 64,998 undi menewaskan calon Barisan Nasional (BN) Jen (B) Tan Sri Raja Mohamed Affandi Raja Mohamed Noor yang mendapat 27,778 undi.

Artikel ini disiarkan pada : Ahad, 3 Disember 2023 @ 10:50 AM