Nikmati makanan kegemaran anda sepanjang hari dengan GrabFood - FOTO Grab Malaysia
Nikmati makanan kegemaran anda sepanjang hari dengan GrabFood - FOTO Grab Malaysia
Nurshafika binti Suhaimi

TREND beli belah dalam talian (online) semakin rancak berkembang dalam kalangan rakyat Malaysia terutama di musim pandemik ini.

Hal ini adalah berikutan pembelian dalam talian lebih selamat, mudah dan menjimatkan masa kerana semua transaksi dilakukan secara maya.

Daripada membeli barangan berjenama, peralatan rumah, keperluan diri hinggalah kepada membuat pesanan makanan dalam talian, segalanya dilakukan dalam talian.

Sempena meraikan rakyat Malaysia yang gemar beli belah secara maya, Shop Malaysia Online 2.0 kini kembali dengan tawaran sehingga 50 peratus setiap hari hingga 30 November 2021.

Tawaran hebat ini boleh didapati melalui aplikasi Grab pastinya membuatkan pembelian dalam talian anda lebih jimat dan mudah.

Antara tawaran menarik Shop Malaysia Online 2.0 kali ini adalah pengguna boleh menikmati diskaun setinggi 50 peratus untuk setiap tempahan makanan melalui GrabFood.

Dengan promosi hebat ini, rakyat Malaysia boleh mencuba sajian baharu kegemaran merek setiap hari pada harga menjimatkan di lebih 10,000 restoran terpilih.

Antara restoran-restoran yang menawarkan penjimatan terhebat di GrabFood adalah KFC, Pizza Hut, Kyochon, Walls Ice Cream, Secret Recipe, Subway dan banyak lagi.

Lebih hebat, promosi kali ini tidak hanya terhad di kawasan Lembah Klang, malah turut diadakan di bandar-bandar terpilih negeri lain. 

Gunakan promosi kod untuk penjimatan berganda!

Image

Residen Lembah Klang (KL & Selangor), gunakan kod promosi untuk dapatkan diskaun sehingga 50 peratus! *Tertakluk pada T&S. 

Image

ImageResiden dari seluruh negara selain Lebah Klang, masukkan kod promosi di bawah untuk diskaun anda.

Selain itu, pelanggan juga boleh membeli pelbagai barangan seperti barang dapur, hadiah, keperluan diri, dan banyak lagi hanya di GrabMart dengan tawaran diskaun sehingga 50 peratus.

Menerusi GrabMart, anda tidak perlu lagi bersesak ramai untuk dapatkan barang keperluan kerana ianya akan dihantar terus kepada anda dalam masa kurang dari 30 minit!

Diskaun ini boleh digunakan di semua kedai terpilih sepanjang tempoh promosi, tanpa sebarang kod diperlukan.

Image

Bukan itu sahaja, Grab turut memberi rebat istimewa sehingga 40 peratus untuk beribu-ribu kedai dalam talian dengan penggunaan Dompet Digital (GrabPay).

Malah, alternatif ini turut memudahkan pengguna melakukan pembayaran menggunakan kredit di akaun Grab, sekaligus dapat menjana GrabRewards untuk setiap perbelanjaan dan servis ditawarkan. 

Mata GrabRewards ini kemudiannya boleh ditebus dalam nilai tunai untuk kegunaan servis servis di dalam aplikasi ini kembali.

Lebih menarik, GrabPay kini diterima di kebanyakan pasaraya, rangkaian restoran terkenal di seluruh Malaysia, farmasi dan sebagainya.

Apa tunggu lagi? Jom rebut peluang ini dan nikmati diskaun sehingga 50 peratus untuk makan, membeli-belah, dan memesan lebih banyak dengan Grab!

Untuk maklumat lanjut atau sebarang terma dan syarat sila layari, https://www.grab.com/my/shop-malaysia-online/.

Artikel ini disiarkan pada : Jumaat, 19 November 2021 @ 9:41 PM