Suliati Asri


INOVASI prestasi dan ciri terbaik dengan kamera mengagumkan, spesifikasi tinggi yang luar biasa dan reka bentuk estetik serta bergaya membuatkan HUAWEI nova 5T telefon pintar yang harus dimiliki.

Selain itu gambar terbaik kemudian memuat naik di laman sosial Instagram kini bagaikan satu kemestian.

Justeru, untuk menghasilkan gambar yang cantik, ramai berpendapat pakaian cantik adalah rahsianya.

Tetapi, gambar yang cantik tidak hanya dilihat melalui pakaian yang dipakai.

Jika anda ingin mengambil gambar OOTD (Outfit Of The Day) yang menarik perhatian rakan yang sedang melayari Instagram, menggunakan telefon pintar yang terbaik sudah memadai.


Mahukan telefon bimbit itu? HUAWEI nova 5T terbaru adalah peranti yang ‘mesti ada’ untuk gambar OOTD yang sempurna.

Tidak hanya dengan itu, anda juga perlu menyemak lima sebab mengapa anda perlu memiliki HUAWEI nova 5T pada harga hanya RM1,599!

1. Keterampilan yang mengagumkan


Warna peranti yang menarik, reka bentuk logo yang minimalis, sensor pengimbas cap jari untuk mengambil gambar OOTD yang luar biasa nyata sesuatu yang mengagumkan.

Selain itu, dengan kamera dalam skrin, tiga pilihan warna iaitu ‘Midsummer Purple’, ‘Crush Blue’ dan hitam serta reka bentuk yang bergaya pasti membuatkan penampilan ada lebih mempesona dengan HUAWEI nova 5T.

2. Jadi seperti jurugambar profesional


Dengan HUAWEI nova 5T ini, anda bagaikan seorang jurugambar profesional saat mengambil gambar.

Ini kerana, telefon pintar ini dilengkapi lima kamera AI dengan kamera utama 48MP, swafoto 32MP, Ultra-Wide Angle, Potret, Pemandangan malam, fotografi makanan dan pelbagai lagi yang memenuhi semua jenis senario.

Gambar juga lebih jelas walau dalam keadaan cahaya rendah kerana HUAWEI nova 5T menampilkan ciri AIS Super Night Mode yang membolehkan gambar dirakam dalam keadaan cahaya yang amat rendah bagi memastikan momen yang dirakam berapa dalam keadaan baik.

3. Pengalaman bermain ‘Game’ yang mengujakan


HUAWEI nova 5T ini turut dilengkapi 'GPU Turbo 3.0 optimizes' yang meningkatkan prestasi anda saat bermain.

Fungsi ini juga memberikan boleh anda bermain permainan dalam talian dengan lebih lancar, paparan berdefinasi tinggi dan mengurangkan penggunaan tenaga bateri.

Mode tanpa gangguan yang terdapat pada telefon pintar ini secara tidak langsung menghapuskan kekecewaan permainan yang berakhir kerana panggilan masuk saat asyik bermain.

4. Pengalaman EMUI 9.1 yang mendalam


HUAWEI nova 5T antara model mid-range terbaik HUAWEI kerana ia dilengkapi dengan kemas kini EMUI 9.1 bagi membantu kelancaran telefon.

Selain itu, dengan EMUI 9.1 ini, anda boleh menggubal sendiri nada dering manakala Spotlight Reel membolehkan anda mengumpul gambar terbaik orang yang anda sayang.

5. Kuasa bateri yang lebih besar


Kehabisan bateri telefon kerana penggunaan yang kerap nyata merunsingkan. Namun dengan HUAWEI nova 5T ini, anda tidak perlu gusar lagi.

Ini kerana HUAWEI nova 5T dilengkapi bateri sebesar 3750mAH dengan kelajuan pengecasan 22.5W SuperCharge.

Ini bermakna ia mampu bertahan dalam tempoh jangka masa lama, selain mampu dicas sebanyak 50 peratus dalam hanya 30 minit.

Buat pra-tempahan HUAWEI nova 5T sekarang!


Dengan harga RM1,599, anda boleh membuat pra-tempahan HUAWEI nova 5T sekarang sehingga 5 September ini.

Miliki telefon pintar terbaru HUAWEI yang sungguh mengujakan ini dan rebut peluang mendapatkan hadiah eksklusif termasuk sepasang pembesar suara mini HUAWEI bernilai RM198, HUAWEI SuperCharge Car Charger bernilai RM127.

HUAWEI turut menawarkan jaminan selama setahun kepada pengguna yang membeli HUAWEI nova 5T ini dari sekarang hingga 30 September ini.

Ingin menikmati tawaran hebat selain memiliki HUAWEI nova 5T ini, buat pra-tempahan anda sekarang di kedai rasmi dalam talian HUAWEI ONLINE STORE.

Miliki HUAWEI nova 5T dengan Program ‘Level-up’


Bagi pengguna telefon siri nova pula, program ‘Level-up’ ditawarkan HUAWEI pastinya sesuatu yang tidak harus dilepaskan.

Program ‘Level-up’ ini akan bermula 7 September ini dan seterusnya di Kedai HUAWEI.

Program ini hanya untuk pengguna yang membuat tukar beli telefon bimbit siri nova mereka.

Ingin melihat dan merasai sendiri pengalaman menggunakan HUAWEI nova 5T dengan lebih dekat, jangan lepaskan peluang mengunjungi siri jelajahnya di lokasi-lokasi seperti berikut:

• Sunway Pyramid, Petaling Jaya: 3 Ogos - 2 September 2019

• Paradigm Mall, Johor Bahru: 29 Ogos - 2 September 2019

• Imago, Kota Kinabalu: 29 Ogos – 1 September 2019

• The Spring, Kuching: 29 Ogos – 1 September 2019

• KB Mall, Kota Bharu: 29 Ogos – 31 Ogos 2019

• Sunway Carnival Mall, Perai: 3 September – 5 September 2019

Dapatkan MediaPad M5 Lite 10 yang menarik


Selain HUAWEI nova 5T, pratempahan untuk MediaPad M5 Lite 10 juga mula dibuka sejak khamis lalu.

Dilengkapi dengan perlindungan mata Multiple dan sistem suara bersertifikat Harman Kardon, skrin paparan 10.1 inci dengan panel IPS penuh HD yang menyokong 1920 x 1200 piksel.

Tidak hanya dengan itu, bateri berkapasiti 7,500 mAh dengan teknologi HUAWEI QuickCharge memberikan penggunaan yang tahan lama.

Buat pratempahan anda sekarang dan dapatkan hadiah eksklusif pembesar suara mini dan Mpen yang bernilai sehingga RM268. Sementara stok masih ada.

Untuk pratempahan HUAWEI nova 5T anda boleh dilakukan di https://nova5tpreorder.3ex.com.my/. Untuk maklumat lebih lanjut layari laman web rasmi HUAWEI.

Artikel ini disiarkan pada : Sabtu, 31 Ogos 2019 @ 5:40 PM