X
Suliati Asri
suliati@hmetro.com.my

DALAM dunia yang mencabar ini, adalah penting untuk kita memastikan minda sentiasa sihat dan dapat rehat yang secukupnya untuk menikmati kehidupan yang lebih berkualiti. Namun, bagaimana?

Ini kerana, berhadapan dengan cabaran dalam kehidupan adalah perkara biasa. Justeru, hanya kita yang boleh menjadikan hidup kita lebih berwarna dan mengisinya dengan kebahagiaan walau sesibuk mana kehidupan yang dilalui.

Mengembara atau bercuti di destinasi idaman antara pilihan terbaik untuk memastikan minda sentiasa sihat dan kehidupan lebih bermakna tanpa tekanan.

Menambahkan lagi keseronokan semasa bercuti, pakej Kombinasi Pengembaraan Pintar yang diperkenalkan HUAWEI membantu memastikan perjalanan anda bebas tekanan tanpa perlu risau berbelanja lebih kerana pakej istimewa ini hanya RM22.13 sehari.


Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana peranti HUAWEI yang luar biasa ini boleh menjadikan percutian ada lebih mudah diingati dan paling penting bebas dari tekanan.

Untuk perhubungan lancar On-The-Go, Siri HUAWEI Mate30 adalah peranti yang menghubungkan anda dengan dunia tanpa gangguan, sementara anda meneruskan perjalanan.

Mate30 Pro memudahkan percutian anda


Saat bercuti, kamera adalah gajet utama yang harus dibawa untuk mengabadikan segala kenangan indah di destinasi. Namun, kini dengan adanya telefon pintar Mate30 Pro, segalanya menjadi mudah selain hasil tangkapan gambar juga pastinya menakjubkan.

Selain prestasi Kirin 990 yang sangat berkuasa, keupayaan kamera SuperSensing Cine Camera pada telefon pintar ini adalah cukup mengujakan. Peranti pintar ini juga dilengkapi dengan keupayaan kamera 40 Megapiksel (MP) Cine Camera, 8MP kamera Telephoto dan kamera 3D Depth Sensing yang membolehkan penghasilan bokeh yang terbaik.

Walau dengan penggunaan yang maksima setiap hari, Mate30 Pro ini tidak mengecewakan kerana dengan HUAWEI SuperCharge, ia boleh dicas bila-bila masa, di mana juga supaya anda bersedia untuk menempuh cabaran seterusnya.

Kekal berhubung dengan Watch GT 2


Gabungan Mate30 Pro bersama produk pintar HUAWEI yang lain menjadikan percutian makin menyeronokkan.

Dengan HUAWEI Watch GT 2, ada pastinya tidak akan terlepas maklumat atau mesej penting kerana ia disambungkan terus dengan Mate 30 Pro anda.

Anda juga boleh memantau kesihatan kesihatan dan mengetahui kadar degupan jantung dengan mudah serta melihat laporan penuh pada telefon pintar Mate untuk menguruskan kesihatan dengan lebih baik sepanjang bercuti.

Membuat dan menjawab panggilan telefon tanpa membawa telefon pintar saat keluar bersenam atau berjalan-jalan sesuatu yang tidak mustahil dengan Watch GT 2 ini.

Memainkan muzik kegemaran di pergelangan tangan pada bila-bila masa juga boleh dilakukan dengan jam pintar Watch GT 2 ini.

Rasai kedamaian tanya gangguan bunyi dengan Freebuds 3


Freebuds 3 membolehkan anda menikmati muzik kegemaran di mana saja kerana ia dilengkapi dengan teknologi pengurangan bunyi pintar yang unik.

Dengan Freebuds 3 ini juga, anda dapat merasai sendiri pengalaman bunyi muzik dan panggilan telefon yang lebih jelas.

HUAWEI FreeBuds3 dicipta berdasarkan algoritma pemilihan saluran Bluetooth generasi baru yang secara dinamik mengenal pasti kumpulan yang tertakluk kepada gangguan WiFi dan dengan cepat dapat menyesuaikan diri dengan pembatalan bunyi sekali gus membolehkan anda merasai pengalaman audio yang lancar.

Reka bentuk ringkas dan bahagian telinga yang selesa membolehkan ia dipakai berjam-jam lamanya. Ia juga sangat mudah di bawa dan di gunakan di mana saja.

Lebih bergaya dan sentiasa berhubung dengan kaca mata HUAWEI X Gentle Monster


Kaca mata adalah pelengkap gaya walau di mana berada terutama saat bercuti. Dengan HUAWEI X Gentle Monster , ia adalah peranti terhebat yang boleh dipakai khusus untuk gaya hidup yang bijak.

Imaginasi yang hebat dalam situasi yang berbeza dari optik ke kaca mata hitam. Lebih menarik, terdapat pembesar suara tersembunyi dengan kejelasan suara yang menakjubkan dan membolehkan pengguna menjawab panggilan telefon dengan hanya satu sentuhan (tap).

HUAWEI Tablet M6


Menonton filem atau video kegemaran walau di mana saja lebih mudah dan mengujakan dengan HUAWEI Tablet M6. Menariknya, semua ciri Tablet M6 datang dengan cip terkuat HUAWEI, Kirin 980.

Dengan skrin GPU Turbo 3.0 dan 2K HD, ia memberikan prestasi yang paling hebat dan pengalaman permainan dalam talian menakjubkan dalam sejarah HUAWEI.

Ia turut dilengkapi dengan empat saluran baru yang direka bentuk dan sistem four-speaker yang manakjubkan.

HUAWEI Tablet M6 ini juga adalah tablet pertama di dunia yang mempunyai sokongan Dolby Atmos dan Dolby Vision serta pertambahan kualiti profesional Harman Kardon.

Kesan audio dan video yang sangat baik serta kualiti bunyi terbaik dalam industri tablet membuatkan ia peranti yang cukup menakjubkan.

Inginkan percutian yang menyenangkan, menyeronokkan dan lebih mudah serta sentiasa berhubung dengan dunia teknologi, rangkaian HUAWEI adalah pilihan tepat.


Pelan ansuran HUAWEI memudahkan rakyat Malaysia memiliki produk HUAWEI. Untuk pembelian produk terhebat ini, layari huaweitogether2020.3ex.com.my

Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 24 Disember 2019 @ 12:00 PM